Πώς να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού τηςΣυγχαρητήρια! Αποφασίσατε ότι αυτή είναι η μία. Τώρα, πώς την σκουπίζεις από τα πόδια της και της δίνεις την πρόταση που περίμενε; Πολλοί τύποι προσπαθούν να κάνουν μια έκπληξη - είναι ρομαντική και στοχαστική και προσθέτει στη μαγεία της μεγάλης στιγμής. Ωστόσο, υπάρχουν πρακτικές επιπτώσεις. Θα του αρέσει το δαχτυλίδι; Θα ταιριάζει το δαχτυλίδι της; Θα θέλει απολύτως να το φορέσει αμέσως.

Έτσι κάνατε κάποια έρευνα. Έχετε περάσει από το κουτί κοσμημάτων της για να δείτε τι ύφος της αρέσει, έδωσε προσοχή σε ό, τι φοράει καθημερινά και σε μια μεγάλη νύχτα έξω, ζήτησε λεπτώς για εκείνη την αλλεργία νικελίου και το κάνατε. Βρήκατε το δαχτυλίδι που πρόκειται να πει ναι.

Αλλά πώς ξέρετε τι μέγεθος είναι; Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να μάθετε, διατηρώντας ταυτόχρονα μυστικό.

Ας ξεκινήσουμε με τη μέση γυναίκα που είναι 5'6 "και 140 λίβρες., Και ένα μέγεθος δαχτυλιδιού 6. Μπορείτε να ρυθμίσετε πάνω ή κάτω ανάλογα με το πόσο λεπτό είναι τα δάχτυλά της ή μπορείτε να είστε ύπουλος και να κάνετε κάποια έρευνα. μπορεί να βρει ένα δαχτυλίδι που φοράει στο δάκτυλο δαχτυλιδιών του δεξιού χεριού που θα είναι η καλύτερη μέτρηση (τα δάχτυλα στο κυρίαρχο χέρι είναι συνήθως μισό μέγεθος μεγαλύτερο), αλλά αν μπορείτε να πάρετε ένα που φοράει στο μεσαίο δάχτυλό της μπορείτε απλά να πάρετε αυτό το μέγεθος και αυτό πρέπει να είναι κοντά.
Δαχτυλίδια δέσμευσης πολύτιμων λίθων


Έχετε πρόσβαση στο κοσμηματοπωλείο της; Αφήνει τα δαχτυλίδια της να κοιμούνται ή να ντους; Βρείτε ένα δαχτυλίδι που φοράει και εντοπίστε γύρω από αυτό σε ένα κομμάτι χαρτί. Μπορείτε επίσης να το σύρετε στο δάχτυλό σας και να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό για να σχεδιάσετε δύο γραμμές όπου σταματά. Ένα κοσμηματοπωλείο ή ένα δαχτυλίδι sizer σε απευθείας σύνδεση (βεβαιωθείτε ότι εκτυπώνει στο 100%) θα βοηθήσει να καθορίσει ποιο μέγεθος είναι.

Μπορείτε επίσης να πιέσετε το δαχτυλίδι σε μια μπάρα σαπουνιού για να κάνετε μια εντύπωση. Αυτό λειτουργεί καλύτερα με δαχτυλίδια που δεν έχουν φίλντισι ή που έχουν πέτρες που κοσμήματα ασημένια θα πάρουν όλα γεμάτα σαπούνι, αλλά αν συμβεί αυτό, ξεπλύνετε προσεκτικά το δαχτυλίδι με ζεστό νερό για να πλύνετε το σαπούνι μακριά.

Είναι μια βαριά κρεβατοκάμαρα; Μετρήστε το δαχτυλίδι της εργαστήρια χρυσοχοΐας δακτύλου ενώ κοιμάται με ένα κομμάτι κορδόνι (μην το τραβήξετε σφιχτά) ή χαρτί.
Πάρτε την κουβέντα της

Άλλοι τρελοί τρόποι για να βρείτε αυτή τη μέτρηση: επιλέξτε ένα που είναι πιο χαρακτήρας για εσάς.

Σχεδιάζοντας τον δρόμο μπροστά; Πάρτε ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης σε ένα μεγάλο μέγεθος. Πάρτε δαχτυλίδια μπριγιάν το μαζί σε ένα κοσμηματοπωλείο για να το αλλάξετε το μέγεθος, και θα τη μετρούν κοσμήματα τιμές για μια καλή εφαρμογή. Όπως είστε ήδη στο κατάστημα κοιτάζοντας γύρω, αυτό είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να πάρετε τις σκέψεις της σχετικά με τις ρυθμίσεις δαχτυλίδι αρραβώνων και στυλ.

Με το πρόσχημα της επιλογής ενός δακτυλίου για τη μαμά ή την αδερφή σας, ζητήστε τη βοήθειά της και προσπαθήστε να δοκιμάσετε μερικά δαχτυλίδια. Μπορείτε πάντα να αποφασίσετε στο τέλος της ημέρας για να πάρετε τη μαμά σας κολιέ.

Αν παρευρίσκεστε σε μια αγορά οδού ή μια βιοτεχνική επιχείρηση οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, υπάρχουν συνήθως πολλοί πωλητές που πωλούν δακτυλίους και τα μεγέθη εμφανίζονται συχνά. Επιλέξτε ένα με μέγεθος 6 που δεν είναι η γεύση της και ζητήστε της να σας δώσει το χέρι της. Μπορείτε να πειράξετε ότι είναι το επόμενο δώρο γενεθλίων! Εάν αρνείται, να διαλέξει κάτι καλύτερο και μπορεί πραγματικά να σας επιτρέψει να δοκιμάσετε κάτι για την. Εάν μπορείτε να μάθετε το μέγεθος οποιουδήποτε από τα δάχτυλά της, αυτό θα σας βοηθήσει.
Πώς να βρείτε το μέγεθος δαχτυλίδι της

Πείτε της ότι έχετε μάθει ένα εκπληκτικό γεγονός - αν πάρετε το μέγεθος παπουτσιών σας, διαιρέστε κατά δύο και προσθέστε τρία, παίρνετε το μέγεθος δαχτυλιδιού σας. Τον αφήστε να περάσει από αυτόν τον υπολογισμό αν μπορείτε, προφανώς.

Αγοράστε ένα φτηνό δαχτυλίδι κοσμήματος κοστουμιών στο μέγεθος που νομίζετε ότι μπορεί να είναι, αλλά όχι τόσο φτηνό είναι ανοιχτό στην πλάτη. Πείτε της ότι ο φίλος σας την αγόρασε για ένα αστείο ή νομίζατε ότι θα ντύσετε τη Marilyn Monroe για αποκριές ή θα αφαιρέσετε τη συσκευασία και θα λέγατε ότι βρίσκεστε στο δρόμο, ό, τι φαίνεται εύλογο.

Επιλέξτε κάποιον που είναι κοντά του, μια αδελφή ή φίλη, που θα μπορούσε να την οδηγήσει προς ένα κατάστημα κοσμημάτων (ή εκείνο το περίπτερο στη βιοτεχνική έκθεση) όταν ψωνίζουν, πιθανώς να δοκιμάσουν δαχτυλίδια για τον εαυτό τους. Αυτό μπορεί μονόπετρα σχέδια επίσης να είναι χρήσιμο για τη συλλογή πληροφοριών αν δεν έχετε επιλέξει ακόμα το δαχτυλίδι!

Βρείτε μία από αυτές τις έρευνες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ρωτάει για τα αγαπημένα τους, το τελευταίο τραγούδι που άκουγαν, αν τους αρέσουν τα βουνά ή η παραλία κλπ. Και εισάγετε την ερώτηση σχετικά με το μέγεθος του δακτυλίου εκεί. Πάρτε ένα αμοιβαίο φίλο για να το συμπληρώσετε και να το στείλετε σε αυτήν και μερικούς φίλους, ή αν δεν είναι εκτός χαρακτήρα, το κάνετε μόνοι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *