Εκφράστε τον εαυτό σας με πολύχρωμα κοσμήματα πολύτιμων λίθων
Οι τάσεις κοσμήματος έρχονται και φεύγουν, αλλά μερικά πράγματα δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα, όπως λευκά διαμάντια, μπλε ζαφείρι, κόκκινο ρουμπίνι και πράσινο σμαράγδι. Με τα χρόνια, μια τάση έχει αναδυθεί για πιο τολμηρές μορφές και αντί να επιτρέπουν το κόσμημα να τους καθορίσει, οι πελάτες θα ήθελαν να εκφράσουν την ατομικότητά τους με κοσμήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μετακινούνται από το να επιτρέπουν σε ένα εμπορικό σήμα να τα αναγνωρίζει να σφυρηλατούν την ταυτότητά τους με ειδικά κατασκευασμένα κοσμήματα και μάρκες που απεικονίζουν καλύτερα την προσωπικότητά τους, τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

Τα κοσμήματα έχουν φορεθεί ως σύμβολο κατάστασης από την αρχαιότητα, όταν χρυσάφι, πλατίνα, ασήμι και πολύτιμοι λίθοι προορίζονταν για μέλη της ελίτ και τα πιο πλούσια κοσμήματα φορέονταν από δικαιώματα. Αργότερα, η κουλτούρα των διασημοτήτων έδωσε τη μορφή κοσμημάτων των πλουσίων και διάσημων που παρουσιάστηκαν σε κόκκινα χαλιά και άλλα γεγονότα. Οι αναπαραγωγές των απίστευτων κοσμημάτων πολύτιμων λίθων ζητήθηκαν από εκείνους που επιθυμούν να δείξουν ότι θα μπορούσαν επίσης να αντέξουν μυθική μόδα. Οι σημασίες ορισμένων εμπορικών σημάτων επέτρεψαν στους ανθρώπους να συσχετιστούν με ορισμένες προσδοκώμενες ιδιότητες, είτε πρόκειται για ομορφιά, πλούτο είτε για κάτι άλλο.

Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι υπήρξε μια μετάβαση από τη φορεσιά κοσμήματος ενός συγκεκριμένου εμπορικού σήματος για να δείξει την κατάσταση, να φορέσει κοσμήματα για να δείξει περισσότερα για τον εαυτό. Έτσι, φορούν κοσμήματα πολύτιμων λίθων θα ήθελαν να εκφραστούν με κοσμήματα, αντί να αφήσουν ορισμένες μάρκες να μιλούν γι 'αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι το πώς φοριέται το κόσμημα έχει αλλάξει, καθώς και τι κοσμήματα φοριέται. Προηγουμένως, ένα κόσμημα θα αγοραζόταν και θα φορούσε με τον ίδιο τρόπο από όλους τους καταναλωτές, αλλά τώρα, σαν μια μοναδική κάλυψη ενός πρωτότυπου τραγουδιού, οι άνθρωποι επιθυμούν να φτιάξουν τα φορέματα τους. Για παράδειγμα, τα στοιβαζόμενα δαχτυλίδια και τα περιδέραια είναι πλέον δημοφιλή και πώς τα κομμάτια μπορούν να είναι στρωμένα δημιουργεί ένα συνολικό ατομικό στυλ.


Η επιχείρηση με βάση το Διαδίκτυο έχει ανοίξει τις δυνατότητες για προϊόντα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μόδας και του κοσμήματος. Σήμερα, ο κόσμος είναι το στρείδι σας και μπορούμε εύκολα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Λέγεται ότι ο σύγχρονος καταναλωτισμός οδηγεί σε μια στάση, αλλά με μια σειρά από ψηφιακές πλατφόρμες όπως το eBay, είναι δυνατό να μεταπωληθούν και να αποφευχθούν τα απόβλητα. Επιπλέον, οι απαιτητικοί αγοραστές επιθυμούν να γνωρίζουν ακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματά τους και προτιμούν να χρηματοδοτούν μικρές, ηθικές επιχειρήσεις από ό, τι οι μεγάλες, ανώνυμες οργανώσεις. Αν και κοσμήματα μαζικής παραγωγής κοσμημάτων είναι οικονομικά προσιτές, η κοπή κόστους μπορεί να σημαίνει χαμηλότερη ποιότητα και λιγότερη προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως η ευεξία του προσωπικού και η εξυπηρέτηση των πελατών. Μια μάρκα που μπορείτε να εμπιστευτείτε με μια σταθερή φήμη και επαληθευμένες κριτικές πελατών θα σας δώσει περισσότερη σιγουριά από μια εταιρεία που δεν διαθέτει πληροφόρηση, διαφάνεια και αξιολογήσεις πελατών.

Τα κοσμήματα που έχουν προσωπική σύνδεση θα είναι πιο σημαντικά από ένα ανώνυμο προϊόν και η σημασία τους αποτιμάται πολύ περισσότερο από τα υλικά αγαθά. Οι μνήμες θα είναι πάντα πολύτιμες περισσότερο από ό, τι αγοράζονται μόνο για βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση. Αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί στην επιλογή παιχνιδιού ενός βρέφους. Πολλά μωρά θα επιλέξουν μια κούκλα, μια κουβέρτα ή μια αρκούδα που θα αγαπήσουν για ανδρικα δαχτυλιδια φθηνα πολλά χρόνια, επειδή υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο γι 'αυτό. Με τον ίδιο τρόπο μερικές επιλογές κοσμήματος θα μείνουν μαζί σας για πάντα, αλλά άλλοι σύντομα θα αγνοηθούν. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πουν ότι ένα χαλαρό άσπρο διαμάντι με κάποιο τρόπο "μίλησε" και τους γοητεύει, αλλά όταν πρόκειται για έγχρωμους πολύτιμους λίθους, υπάρχει πολύ περισσότερος χαρακτήρας για να δει κανείς. Ένα συγκεκριμένο χρώμα θα επικαλείται μνήμες και συναισθήματα που μας τραβά μέσα. Μια μεγάλη ποικιλία χρωματιστών πολύτιμων λίθων επιτρέπει στο άτομο να λάμψει μέσα από το κόσμημα. Μια επιλογή προϊόντων και επιλογών επιτρέπει τώρα να έχετε κοσμήματα ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε, αντί να τακτοποιήσετε κάτι γενικό. Ένα κομμάτι που έχει επιλεγεί και κατασκευαστεί για εσάς θα κοστίσει πιθανώς για πολλά ακόμα χρόνια από ένα γενικό κομμάτι χωρίς προσωπικότητα.


Όταν πρόκειται για την επιλογή πολύτιμων λίθων και σχεδίων ανδρικα δαχτυλιδια με ρουμπινι για δαχτυλίδια αρραβώνων, τα ζευγάρια συμμετέχουν πολύ περισσότερο από πριν, κάνοντας επιλογές που έχουν νόημα. Σήμερα, η εξομοίωση δαχτυλίδι αρραβώνων του Kate Middleton δεν είναι τόσο σημαντική όσο ένα στυλ κολιε με ζωδια που είναι πιο προσωπικό. Για παράδειγμα, μερικά γαμήλια δαχτυλίδια έχουν έξυπνα κρυμμένα πολύτιμους λίθους μέσα στη ζώνη, έτσι ώστε οι χρωματιστές πολύτιμες πέτρες φοριούνται κοντά στο δέρμα. Birthstones μπορεί να κολιε με αρχικα ονοματων ενσωματωθεί σε ένα σχεδιασμό δαχτυλίδι αρραβώνων, όπως ο μοναδικός δακτύλιος που επιλέχθηκε από τον Justin Timberlake για τη νύφη του, Jessica Biel, του οποίου δακτύλιος έχει δύο πλευρές ακουαμαρίνι πέτρες ανδρικα βραχιολια με κορδονι που αντιπροσωπεύουν birthstone της. Οι πολύτιμοι λίθοι έχουν τις δικές τους έννοιες, όπως ειλικρίνεια για ζαφείρι, πάθος και ευημερία για ρουμπίνι, και σμαράγδι για την ευημερία. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να επιλέξουν ένα ειδικό δαχτυλίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *